Veibeskrivelse til Kjærstad Stadion

Følg skilting mot flyplassen. Når du kommer til avkjøringen til flyplassen fortsetter du rett fram. Du tar neste veg til høyre (skiltet skistadion og Skeid). Det vil være skiltet til Skeid/Skistadion resten av veien fram til dit du skal. Det vil være funksjonærer til stede som hjelper til med å finne parkering til biler og hengere. Blir du i tvil, ring Per Heimstad på tlf 917 50 235.

Krav til utstyr

Ryttere skal bruke godkjent sikkerhetshjelm og fottøy med fornuftig hæl slik at en ikke blir hengende fast i stigbøyler. Sikkerhetsvest kan være en fordel, i alle fall for de yngste rytterne.

Bruk det utstyret som du og hesten din er vant med. Utstyret skal være i orden og ikke medføre skade på hesten. Husk at du skal ha kontroll over hesten din, til enhver tid – også når den blir opprømt over andre hester og ny plass. Av hensyn til sikkerhet for alle, anbefales derfor at du har hodelag med bitt på hesten din når du skal ri og kjøre.

Ta bilder

Vi håper at det er mange som tar med seg kamera til skeid på lørdag. Får du noen spesielt fine blinkskudd blir vi veldig glade om du kan dele bildene med oss. De vil gjøre seg veldig godt i videre markedsføring av Helgeland Skeid. Send bilder til grete.meisfjord@hotmail.com og gi samtidig info om hvem det er bilde av. Husk å spørre personen om det er greit at du tar bilder av dem og deler disse.