Arrangementet planlegges og drives fram av aktivitetsgruppa i lokallaget for nordlandshest/lyngshest på Helgeland. Dette skjer i samarbeid med Hemnes og Rana dølahestlag og fjordhestlaget på Helgeland.

Påmelding til Helgelandsskeid skjer til grete.meisfjord@hotmail.com

Hestens eier eller rytter som deltar bør være innmeldt i lokalt raselag.

For N/L hest gjelder følgende:

Innmelding i lokallaget for nordlandshest/lyngshest på Helgeland skjer på denne websiden:

Medlemskapet koster 400 kr og gir deg rett på:

  • Hingstekatalogen
  • Tre utgaver av Rimfakse, – medlemsbladet
  • Deltakelse på Helgelandsskeid og andre arrangementer i lagets regi
  • Innbydelse til lærerike medlemsmøter, turer og kurs i lagets regi

Vår kasserer ønsker gjerne ditt navn, ditt telefonnummer og din epostadresse til vårt medlemsregister. Send derfor en melding til Anette Lundin på e-post: lundin.olavika@gmail.com samtidig som du melder deg inn i laget.

Velkommen skal du være!

 

For Fjordhest finnes mer info om innmelding her.
For spørsmål kontakt: Vilja Forseng Flatås, Osli, 8672 Elsfjord
tlf.: 915 43 635

For Dølahest gjelder dette:

Betal inn kr 500,- til konto 2095.19.84222. Merk betalingen med ditt navn og hva det gjelder. Skriv samtidig at du ønsker å være tilknyttet Hemnes og Rana Dølahestlag. Ta eventuelt kontakt med Bente Lilleengen på bente.lilleengen@nhest.no eller Marit Andal, maritandal@gmail.com, tlf. 97519986.

 

luna og sara

Lokallaget for N/L hest på Helgeland har som formål å samle interesserte brukere av hesterasen nordlandshest/lyngshest på Helgeland.
Se detaljer for innmelding og betaling overfor.

Årsmøtet i laget 2019 ble avholdt på Milano i Mosjøen 23. februar 2019. Etter valg ble styret slik:

Leder: Grete Jørgensen
Nest leder: Siri Flaat
Kasserer: Anette Lundin
Styremedlem: Magnar Perjord
Styremedlem: Mariann Fredriksen

Vara Anette Jåstad
Vara Frank Saus
Vara Bjørn Larsen

 

Husk å få Lokallaget for nordlandshest/lyngshest som mottaker av din grasrotandel hos Norsk Tipping! Vi er registrert hos din lokale kommisjonær. Du kan også sende en sms med kodeord grasrotandelen og lagets organisasjonsnummer 915923003 til tlfnr 60000 og vips så er det gjort!

 

grasrotandel nl hest helgeland

Hvis alle dagens ca 40 medlemmer bidrar selv og verver en eller to ekstra til å gi sin grasrotandel til oss, vil dette være en god pott penger som laget kan bruke til avlsfremmende tiltak. Din innsats som verver til grasrotandelen vil derfor komme deg som medlem direkte til gode!

Nytt fra 2018: Årsmøtet vedtok et tilskudd til alle medlemmer av lokallaget vårt som stiller med unghest nordlandshest/lyngshest (opp til 3 år gammel) på Helgelandsskeid og utstilling. Krav: at du er registrert giver av din grasrotandel til avlslaget, at du er medlem i avlslaget og at du står som eier av hesten i det den meldes på Helgelandsskeid eller utstilling. Hesten må være under 3 år gammel og kunne håndteres og vises i enkle øvelser, tilpasset hestens alder.